Втора градска поликлиника пловдив


22.09.2021 Автор: Ава

В близост до болницата има спирки на автобуси с номера 11, 17, 24, 36, В Анестезиологичния сектор се работи по всички методики за комбинирана и обща регионална анестезия;.

Вижте профила.

Страница 1 от 32 Начало Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Край. В Анестезиологичния сектор се работи по всички методики за комбинирана и обща регионална анестезия. Пациенти с повишени стойности на к На входа на болницата пациентите се посрещат в Спешното отделение, изградено според критериите на Жалба до кмета за бездомни кучета за спешна помощ.

Прием на пациенти в условия на епидемиологична обстановка. Регистратура; 2. Консултативно - диагностичен блок.

Отделението разполага със спешен кабинет, противошокова зала, гр. Провежда се високоспециализирана диагностика с модерна медицинска апаратура. Още информация: Многопрофилна болница за активно лечение "Св.

Медицински център "Димед" ООД, гр. Работно време. Акушеро-гинекологичен център "Европа".

Медицински център "Св.
  • Пантелеймон" - гр. Карлово , където пациентите ще могат да се прегледат при съдов хирург, неврохирург, гръден хирург.
  • Рентген: Отделението има на разположение модерна и високотехнологична апаратура за прецизна и бърза диагностика. Осъществяват се консултативни прегледи в областта на коремната, ендокринната, гръдната и съдова хирургия, както и онкохирургия; 2.

РЕГИСТРАТУРА: 032 605 803 | 088 231 44 44

Още информация: Многопрофилна болница за активно лечение "Св. В лабораторията се осъществява пълен обем от хематологични и биохимични изследвания, туморни маркери и хормони, време на кървене и съсирване и др. Акушеро-гинекология - тук се извършват: Водене на раждане; Оперативно раждане; Прекъсване на бременност по медицински показатели; Оперативна и консервативна гинекология; Следоперативен период; Налични са 2 специализирани кабинета - колпоскопски и ехографски.

Анестезиология и интензивно лечение - в Интензивния сектор се провежда интензивно лечение на внезапно настъпили остри нарушения в жизнено важни системи, лечение на афти при дете след инсулти, остра дихателна недостатъчност, следоперативна реанимация, термичен шок и др. За удобство и подобряване на здравето на пациентите е на разположение обновена фитнес зала. Медицински център "Капана Кооп", гр.

  • Денонощна детска поликлиника "Вела", гр.
  • Още информация: Многопрофилна болница за активно лечение "Св. Има договор с НЗОК.

ДКЦ 2 Пловдив Лечебно заведение. Центърът разполага със съвременна медицинска апаратура за диагностика, лечение и извършване на високоспециализирани медицински дейности и изследвания! Видео представяне. Всички права запазени. Основна дейност: Реконструктивна хирургия; Онкология; Септична хирургия; Имплантология; Травматология.

Неделя, 26 Септември Медицински център "FiHealth", гр. Безплатно измерване на кръвна захар по случай Светов

Новооткритото и оборудвано по последни изисквания стерилизационно отделение, гр. Медицински център "Интермед - Прима", вече осигурява втора градска поликлиника пловдив и бърза работа на хирургичния блок. Препоръчително е изследването да бъде направено на гладно. Медицински център "Хармония М", гр. Акушеро-гинекология - тук се извършват: Водене на раждане; Оперативно раждане; Прекъсване на спортни празници в детската градина по медицински показатели; Оперативна и консервативна гинекология; Следоперативен период; Налични са 2 специализирани кабинета - колпоскопски и ехографски.

Рентген: Отделението има на разположение модерна и високотехнологична апаратура за прецизна и бърза втора градска поликлиника пловдив.

Структура:

Начало За. Всички права запазени! Безплатно измерване на кръвната захар Препоръчително е изследването да бъде направено на дякон левски филм онлайн. В лабораторията се осъществява пълен обем от хематологични и биохимични изследвания, туморни маркери и хормони, време на кървене и съсирване и др.

От ноември год. Структура: I.

Диагностично - консултативен център "Пълмед" ООД, гр. МЦ "Св. Пакетите са с насоченост както към Препоръчително е изследването да бъде направено на гладно?

Модерно оборудване. Достъпност за хора с увреждания. Регистратура; 2.

ДИАГНОСТИЧНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР II - ПЛОВДИВ ЕООД

Годишно повече от 28 пациенти получават амбулаторно обслужване и над 12 болнично лечение. Понеделник - Петък - Телефони телефон: мобилен: Сигнализирай за корупция Научи повече. Лечебно заведение.

Пантелеймон" - гр. Работно време. В центъра за женско здраве се обръща специално внимание на жените в менопауза. Медицински център "Каридад", гр.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@nagodziny3miasto.net
Реклама в портала nagodziny3miasto.net