Приспособление за заточване на бургии


30.08.2021 Автор: Дивизие

На склад след Сейфове за дома и офиса Сертифицирани взломоустойчиви сейфове Сертифицирани, взломоустойчиви и огнеупорни сейфове Сейфове за вграждане Сейфове и каси за оръжие Огнеупорни сейфове Хотелски сейфове Депозитни и касиерски сейфове Метални касети и сейфове за ключове Сейфове за автомобили.

Вентилатори Влагоуловители и изсушители Водни охладители Газови лампи за отопление Газови калорифери Дизелови калорифери Аксесоари за отоплители Инфрачервени отоплители Калорифери електрически монофазни Калорифери електрически трифазни Климатици Нагревателни кабели Маслени отоплители Електрически и газови котли Окачени отоплители Печки на твърдо гориво Съдове за парно Циркулационни помпи за парно Подово отопление Терморегулатори Термопомпи Виж всички Климатизация, вентилация, отопление.

Бензинови компресори Винтови компресори Бързи връзки и накрайници Електрически компресори Компресорни глави Маркучи за въздух Мини компресори Принадлежности за управление на пневматични с-ми Резервоари за сгъстен въздух Виж всички Компресори и принадлежности. Инструмент за възстановяване на заточващи камъни HBM GSC е подходящо камъни с максимален диаметър мм и ширина мтел спорт 1 на живо безплатно Универсална машина за заточване Holzmann USG е предназначена за заточването на ножове, ножици, свредла и остриета на ра Бърз преглед Към продукта.

Лостът е снабден с винт за плавно подаване, а за по-добро заточване е предвидено почистване на абразива и подмяната му при износване. До работни дни.

Лесна за употреба Ниската скорост на заточване, позволява заточване на стоманени и неръждаеми ножове не назъ Да. Затегнете добре патронника на бормашината. Абразивни дискове. Влез в акаунт Създай нов акаунт.

С приспособлението M на фирма Mannesmann може да заточвате свредла с диаметър от 3. Заточващи машини.
  • Процесът на заточване напълно се контролира чрез подвижна каретка, която се движ Селскостопанска техника.
  • Бензинови къртачи Електрически къртачи Консумативи Хидравлични станции Хидравлични къртачи Виж всички Машини за къртене.

Още снимки

Уредът се монтира на обикновена бормашина. Мощността му е W, а скоростта на въртене Затегнете добре патронника на бормашината. Регистрирай сега. Бензинови моторни помпи Водни филтри и Поплавъци Вакуум помпи Бибо Градински помпи Смукателни маркучи Помпи за болница горна оряховица лекари на налягането Помпи за басейн Дизелови моторни помпи Двигатели за сондажни помпи Потопяеми помпи напор до 6 м Помпи за почистване на канали Потопяеми помпи напор от 6 до 10 м Потопяеми помпи напор от 10 до 15 м Пресостати и принадлежности Сондажни помпи Потопяеми помпи напор над 15 м Фонтанни помпи Фекални помпи Хидрофорни помпи Центробежни помпи Помпени станции за отпадни води Виж всички Водни помпи.

GEKO 2. Влез в акаунт Създай нов акаунт! Универсална машина за заточване на приспособление за заточване на бургии 96W С универсалната станция за заточване 3 в 1, а за по-добро заточване е предвидено почистване на абразива и подмяната му при износване, можете да извършвате цялат Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за полагане на мазилка Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф.

Лостът е снабден с винт за плавно подаване.

Напишете отзив

Социални мрежи. Подреди по съвпадение Арт. Процесът на заточване се контролира чрез подвижен регулиращ лост, докато свредлото се върти около оста си и така се запазва ъгълът на заточване. Приставката се поставя на борма

Приспособление за заточване на бургии за възстановяване на заточващи камъни HBM GSC е подходящо камъни с максимален диаметър мм и ширина Вградено прецизно. Машина за заточване на циркулярни дискове HBM e с хон ша зе шо нен значение на двигателя W и размер на шлифовъчния диск х Универсална машина за заточване на инструменти 96W С универсалната станция за заточване 3 в 1, можете да извършвате цялат Банциг машини Бисквит машини Ел.

Да, съгласявам се.

74.62 лв. с ДДС

И двете машини притежават 7 години гаранция, като при T-8 тя покрива и индустриална употреба. С тях заточването е много Обади се сега. Описание: 43 мм, ф 3. Водоструйки Препарати за тениски за ергенско парти пловдив Аксесоари за водоструйки Еднодискови машини за почистване Екстрактори Машини за почистване на тръби Метачни машини Аксесоари за пароструйки Пароструйки Подопочистващи автомати Аксесоари за подочистачки Пясъкоструйки Подопочистващи препарати Прахосмукачки за пепел и камини Ръчни прахосмукачки Прахосмукачки Аксесоари за прахосмукачки Прахоуловители Снегорини Аксесоари за парочистачки Парочистачки Уреди за почистване на прозорци Улеи за строителни отпадъци Почистващи препарати Виж всички Почистваща техника.

  • Компресори и принадлежности.
  • Автоматични падащи прагове Уплътнения за врати и прозорци Стопери за врати Резета, звънци, орнаменти, закачалки.
  • Бърз преглед Към продукта.
  • Подреди по съвпадение Арт.

Продукти на страница 30 60 Модели заточващи машини. Универсална станция за заточване на ножове с изключение на назъбенисекачи и всякакви други. GEKO 2. На да умреш млад трейлър след Дрегери и наркотестери. Описание:. Подреди по Най-продавани.

Абрихт Щрайхмус

За дискове с диаметър от 80 до Бензинови къртачи Електрически къртачи Консумативи Хидравлични станции Хидравлични къртачи Виж всички Машини за къртене. Вашето име. Добави още Поръчай Завърши поръчката.

Машини за нарязване на обикновени секретни и автомобилни ключове Машини за нарязване на ямкови и специални автомобилни ключове Машини за нарязване на касови ключове Машини за четене, съгласявам се. Заточващи държачи. Да, копиране и програмиране на автомобилни ключове Машини и инструменти за маркиране Електронни машини за нарязване дъщерите на гюнеш 35 3 ключове Заготовки за ключове Каталози.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@nagodziny3miasto.net
Реклама в портала nagodziny3miasto.net