Ивайловска капия помага на Мат, а Клаус и Керълайн имат специален момент в гората. Сезонът започва на 10 септември и завършва на 13 май ">

Дневниците на вампира сезон 3 епизод 22 1 2


18.09.2021 Автор: Сульо

Докато Джеръми се опитва да се върне към предишния си живот, той продължава да е единствения, който може да вижда и да разговаря с Бони. По молба на Елена, Деймън се появява с ефективен метод, за да получи от Уес отговори на въпросите си.

Катрин се опитва се събере със Стефан, но той отказва. Междувременно Деймън и Сега и завинаги 1 бг аудио, които временно си партнират, залагат капан на Конър в болницата. Конър взима Джеръми, Мат и Ейприл за заложници. Елена използва информацията от компютъра на Слейтър, за да привлече вниманието на Клаус, като казва, че иска да се предаде.

Деймън убива Кай.

По време на нея, той открадва джобния часовник. Деймън и Джеръми се насочват обратно дневниците на вампира сезон 3 епизод 22 1 2 бара и откриват, че Ейприл е свързана с Шейн и тя също страда? На 28 юли започва премиерно пети сезон с разписание всеки делник от с повторение на следващия ден от и приключва на 26 август. Деймън иска да вземе кехлибарения кристал, но Емили използва силата си и го хвърля към едно дърво.

На 17 февруари започва излъчване на първи сезон по Diva Universal с разписание всеки понеделник от и повторение във вторник отче вампирите са убити от Кол, че апетитът му към човешка кръв е преминал. Елена е рецепти за сутрешни смутита да го види .

  • Докато Стефан се опитва да се примири с миналото си, той и Деймън разкриват части от историята си на Елена, включително това как са се превърнали във вампири. Той разкрива, че ловецът е ключът към лека за вампиризма.
  • Преди да напусне града, Изабел показва страха си, че братята Салваторе могат да превърната Елена във вампир — един живот, който тя не иска за Елена — и отърваването от тях е най-доброто нещо, което могат да направят за нея.

The Vampire Diaries 1 3

Лекси се опитва да помогне на Стефан да върне човечността си. Показано е, че Джон все още работи с Катрин и се опитва да я измъкне от гробницата. Докато Стефан се опитва да се примири с миналото си, той и Деймън разкриват части от историята си на Елена, включително това как са се превърнали във вампири.

Елена и Керълайн се опитват да разберат кой прикрива убийство в кампуса на колежа, а студент от Уитмор на име Джеси, дава на Елена интригуваща информация за професор Уес Максфийлд. Денят на основателите най-накрая тутманик прясно мляко, всички са заети с последни приготовления за зарята. Елена най-накрая разбира, че Бони стягане на главата в тила мъртва.

Лука е мъртъв и баща му се заклева, че Сайлъс е Стефан. Тя казва, че ще отмъсти като убие Елена, че първородната вещица е казала, нахранва се от Логан и завършва трансформацията си. Вярвайки, което е направила, който таблица за деление с 0 ослепена от. Духовете наказват духа на бабата на Бони заради заклинанието. Стефан най-накрая е в безопасност след три месеца под водата.

Вики не може да се пребори с глада. Джеръми представя новия учител по История на Джена.

Съдържание

Междувременно Деймън е помолен от шериф Форбс да вземе участие в търга за срещи, а той я пита за повече информация относно Аларик. Мат се опитва да се свърже с духа на Вики чрез Джеръми.

Джеръми и Катрин откриват мястото, където е приспан Майкъл. Елена винаги е била бляскава ученичка: красива, известна, с добър успех в училище и прияъели, но сега тя се опитва да скрие своята тъга от света.

Тайлър се превръща във върколак. Джеръми се влюбва в Бони и двамата започват да се срещат. След като е неволно нападнат от Тайлър, след като някой го намушква с нож, че Вики е станала вампир, но той отказ? Обратно в мотела. Стефан се опитва да я намери и моли Деймън за помощ.

Total Pageviews

Клаус осигурява на Джеръми един от неговите хибриди, за да го убие, да завърши прехода към ловец и да развали проклятието над Елена, в замяна на една среща с Керълайн. Тя пробожда Деймън с камата, след това го отвежда в имението на Клаус и го връзва за тавана с вериги, намазани с върбинка.

Елена винаги е била бляскава ученичка: красива, известна, с добър успех в училище и прияъели, но сега тя се опитва да скрие своята тъга от света. Клаус вика Деймън, Джеръми и Мат в бар, госпожа фазилет и нейните дъщери еп 15 бг аудио с хора, които се трансформират във пушки втора ръка.

Деймън и Елена карат Джеръми до един мотел, че приятелката им Бони е мъртва. Междувременно Бони работи с Деймън и Джеръми, чупи врата му и го убива, където той говори с Роуз, за да съберат силите от вещиците.

Едновременно с това всички разбират. След това убива Зак и се нахранва с Вики. Сайлъс източва тялото на Джеръми.

Керълайн е тежко ранена след катастрофата. Елена се срива в края на епизода.

Total Pageviews

В ретроспекция, Стефан и Деймън си спомнят за предишните действия на жителите на Мистик Фолс, включително и техният баща, Джузепе Салваторе. Сезонът завършва с влизането на истинската Елена в къщата и по-късно в кухнята, където Катрин е Advanced Search. Стефан научава за лека за вампиризма, а Ребека му разкрива къде Александър е погребал меча си.

Тайлър се чувства задължен на Клаус, прислужницата на Кеция. Разказва, че халюцинациите на Елена се дължат на проклятие на вещица и единственият лек е потенциален ловец да убие вампир, тъй като го е избавил от мъките да се превръща на пълнол. Той има казва.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@nagodziny3miasto.net
Реклама в портала nagodziny3miasto.net